Scara

O scară este un set vertical sau înclinat de trepte sau trepte. Scara este un instrument practic care vă ajută să ajungeți cu ușurință până la o anumită înălțime. Scară cu trepte, o scară portabilă autoportantă articulată în mijloc pentru a forma un V inversat, cu suporturi pentru a menține cele două jumătăți la un unghi fix. Scările cu trepte au trepte plate și un spate articulat. Cu multă experiență în fabricarea și exportul de scări, avem diferite tipuri de scări cu preț frumos și calitate bună pentru piața dvs., vă rugăm să ne contactați pentru catalog și listă de prețuri.

Scara noastră pliantă este recomandată cu tărie aici. Îți place acest articol? Cu o dimensiune atât de portabilă, poate economisi mult spațiu atunci când nu este utilizat. Unele dintre scările cu trepte sunt fabricate din aliaj de aluminiu de înaltă clasă, este durabil, solid și sigur de utilizat pentru o lungă perioadă de timp. Este proiectat în special cu 2 trepte sau chiar mai multă înălțime a treptelor. Unele dintre scările sunt fabricate din plastic ușor, ecologic, ecologic și durabil. Una peste alta, scara noastră din aluminiu și scara din plastic sunt un gadget excelent pe care nu l-ai putea pierde! Și când nu îl utilizați, vă rugăm să îl pliați și să îl depozitați cu spațiu mic, economisind mult spațiu din casa dvs.

Scara noastră pliantă, cu o mână convenabilă, care face scara ușor de urcat și de transportat și poate suporta încărcarea maximă de 150 kg / 300 lbs. Și are funduri antiderapante din cauciuc, deci este sigur și stabil. Modul scării ușoare, ușor de întreținut și durabil poate fi folosit ca scaun sau scaun mic pentru animale de companie. Indiferent dacă aveți nevoie de înălțime suplimentară pentru curățare, vopsire sau pur și simplu pentru a ajunge până sus. Dacă sunteți în căutarea unei scări frumoase, vă rugăm să verificați scările Bebooe. Orice cerință, vă rugăm să lăsați un mesaj aici sau să ne informați, vă vom cita cel mai bun preț în termen de 24 de ore. Multumesc foarte mult.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Scara de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.