Scaun de siguranță pentru mers

Suntem un producător de scaune de siguranță din plastic din China. Ne-am angajat să exportăm scaun de mers de siguranță de mai bine de 8 ani, acoperind majoritatea piețelor din Europa și America. Dacă sunteți în căutarea unui pas de siguranță adecvat la jumătate de pas pentru bătrânul dvs., vă urez bun venit să verificați și să încercați scaunele noastre de siguranță din plastic. Așteptăm cu nerăbdare să devenim partenerul dvs. pe termen lung în China.

Scaunul nostru de siguranță din plastic este fabricat din material PP durabil și ecologic. Iar platforma foarte mare este acoperită cu un cauciuc texturat antiderapant, pentru stabilitate și securitate suplimentară, în timp ce pășiți sau ieșiți din mașină sau ușă. De asemenea, poate fi scaun cu jumătate de treaptă atunci când mergi și cobori la etaj. Indiferent dacă sunt în vârstă sau au un fel de handicap, acest scaun de mers pe jos, anti-alunecare, este garantat pentru a-i ajuta să urce și să coboare scările cu ușurință și siguranță. Platforma cu trepte este, de asemenea, ideală pentru ridicarea de pe pat sau scaun, precum și pentru a intra și ieși din mașină și de la duș.

Iată funcția acestuia:
1) Potrivit pentru utilizare atât la interior, cât și la exterior: Puteți utiliza acest scaun anti-alunecare de siguranță de mers pe jos, atât în ​​interior, cât și în exterior. De fapt, picioarele și suprafața de mers a scaunului nostru pe jumătate sunt rezistente la alunecare, deci sunt foarte solide, chiar și atunci când sunt umede. Aceasta înseamnă că puteți lăsa pasul de siguranță în aer liber toată ziua și îl puteți folosi, chiar dacă începe să plouă.
2) LUAȚI CU VĂ Scaunul scăzut cu pas când călătoriți: acest scaun de siguranță este foarte subțire și compact, astfel încât să îl puteți păstra cu ușurință în mașină atunci când călătoriți. Și este, de asemenea, foarte ușor, astfel încât chiar și o persoană în vârstă o va putea ține în mâini în timp ce merge cu bastonul în cealaltă mână.
3) O ETAPĂ DURABILĂ PE EXTERIOR PE CARE O VETI PENTRU SEMPRE: Pasul nostru de siguranță este realizat din materiale rezistente și are o construcție robustă care poate rezista la o utilizare constantă și o greutate de până la 400 kg. Cu alte cuvinte, puteți folosi zilnic acest scaun rezistent la intemperii pentru adulți și va fi întotdeauna la fel de bun ca nou. A ne alege înseamnă a alege sănătate, siguranță și calitate.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Scaun de siguranță pentru mers de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.