Scaun de siguranță

Taizhou Bebooe gospodării Co., Ltd este un producător lider din China de scaune de siguranță din plastic profesionist și furnizor din China de scaun de siguranță din plastic de mai bine de 8 ani. Vindem scaun de siguranță din plastic în întreaga lume, în special pentru piața din Europa și America. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune scaune de siguranță din plastic, știți că puteți depinde de scaunele de siguranță din plastic Bebooe. Suntem specializați în aceasta.

Scaunul nostru de siguranță din plastic este fabricat din material durabil și ecologic din polipropilenă și TPR antiderapant. Are un punct special de cauciuc la suprafață și curea de cauciuc negru antiderapant pe fiecare picior pentru o aderență maximă a piciorului și oferă un confort uimitor, prevenind alunecarea. Suprafața texturată unică, cu punct de prindere, face scaunul rabatabil în siguranță pentru toată lumea, inclusiv pentru copii. Această caracteristică de siguranță face ca scaunul să fie excelent pentru utilizări polivalente, adică bucătărie, baie, sufragerie, birou, grădină, camping, pescuit și multe altele.

Capacitatea maximă de încărcare a scaunului de siguranță din plastic poate fi de 150 kg / 300 lbs. Ești încă îngrijorat de spargerea scaunului? Siguranța noastră din plastic poate fi utilizată în bucătărie, baie, camioane și multe altele. Când ieșiți la picnic, vă faceți griji dacă nu există suficient spațiu pentru așezarea unui scaun? Scaunul de siguranță din plastic Bebooe este compact și ușor, astfel încât să puteți purta acest scaun cu trepte rapide oriunde ați merge. Dacă nu aveți nevoie de el, economisiți spațiul dvs. de dulap cu mai mult de 90% atunci când s-a pliat. Se pliază rapid și ușor pentru o depozitare convenabilă, astfel încât să puteți deschide cu o singură lovitură a mâinii. De asemenea, le puteți ascunde într-un colț de acasă, deoarece este atât de compact.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Scaun de siguranță de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.