Scaun de toaletă de antrenament la ghiveci

Bebooe Step Stool Ladder este fabricat din PP foarte robust și ecologic. Acest scaun de toaletă de antrenament pentru oliță este ideal pentru copiii de la 18 luni la 7 ani, cu greutatea de până la 110 lbs. Este ușor de curățat și ușor de depozitat în baie, poate crește încrederea și curajul copilului. Și este perfect pentru familii să-ți antreneze copilul! Scaunul de toaletă Potty Training este ușor pentru copilul dvs. să urce și să coboare independent. Mânerele cu prindere ușoară ale scaunului scaunului de toaletă pentru antrenamentul olitului adaugă stabilitate. Iar picioarele antiderapante împiedică deplasarea scaunului. Pernă confortabilă și protecție la stropire integrată, tot designul inteligent îl fac o alegere inteligentă pentru a începe o călătorie independentă.

Ultimul nostru scaun de toaletă Potty Training de vânzare este ușor de învățat pentru copii mici. Scaunul nostru cu o scară are o scaun moale și mânere pentru a ajuta copiii mici să devină încrezători și independenți, eliminând schimbările de scutec. Se potrivește majorității toaletelor și ușor de pornit și de oprit pentru copii. Picioare largi și picioare pe acest ghiveci pentru bebeluși se ajustează pentru a se potrivi oricărei dimensiuni pentru bebeluși, ceea ce face mai ușor copiii să urce, să se întoarcă și să stea folosind scaunul lor de ghiveci. Scaunul nostru de toaletă de antrenament pentru oliță se potrivește celor mai multe toalete standard și alungite. Siguranța este primul - Acest scaun de toaletă pentru copii este durabil și stabil. Scaunul nostru de toaletă de antrenament la olit are podele și scaune anti-alunecare și mânere ușor de prins, astfel încât dumneavoastră și copiii dvs. să vă simțiți în siguranță. Falduri pentru depozitare și călătorie - scaunul nostru pentru oliță pentru copii se asamblează rapid. Perna detașabilă și protecția împotriva stropirii fac curățarea ușoară. Acest scaun de ghiveci fordable se prăbușește pentru a economisi spațiu și este un scaun de ghiveci excelent de călătorie. Aveți încredere în scaunul nostru de antrenament pentru toaletă pentru bebeluși, acesta va fi singurul scaun pentru toaletă de antrenament la olit de care veți avea nevoie sau banii înapoi.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Scaun de toaletă de antrenament la ghiveci de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.