Coș de cumpărături din plastic

Când faceți cumpărături, doriți să găsiți un coș de cumpărături cu capacitate mare, ușor de pliat și ușor de luat? Când trebuie să mutați lucruri grele pe scări, doriți să găsiți un instrument în mișcare care să poată urca scările? Coșul de cumpărături din plastic Bebooe vă poate satisface toate nevoile. Cu multă experiență pe piața coșurilor de cumpărături pliabile din plastic, diverse culori și modele personalizate pentru solicitările dumneavoastră. Coșul nostru de cumpărături pliabil de modă și plastic calificat poate fi utilizat pentru o varietate nesfârșită de situații, cum ar fi cumpărături la piețele fermierilor, piețelor de vechituri, alimente și mall-uri, transportului de articole și instrumente de birou. O caracteristică unică pentru Quik Cart este că vă permite să vă prăbușiți în câteva secunde pentru stocarea compactă și se deschide ușor pentru depozitare și transport foarte repede. În ceea ce privește roțile sale speciale, care înfășurau PVC, păstrează materialele în interior, sigure, sigure și ordonate. Se potrivește ușor sub scaunul vehiculului sau compartimentul aerian al avionului, ocupând mai puțin spațiu și ușor de transportat.

Coșul de cumpărături din plastic pliabil, fabricat din carcasă din polipropilenă durabilă, durabilă și ecologică, cu mâner din aliaj de aluminiu rezistent la rugină (mai puternic și mai ușor) și roți din cauciuc rezistente la uzură și presiune, ușor de rulat pe orice drum, asigură longevitatea. Acesta va fi capabil să reziste la greutatea mai mare a mărfii mai mult decât la alte căruțe alimentare. Poate deține elemente de dimensiuni mari și grele. Capacitatea de încărcare poate ajunge până la 155 lbs. Și coșul de cumpărături pliabil poate fi pliat cu ușurință, economisind mai mult spațiu și greutate redusă, ușor de transportat în rucsac sau de mână pentru nevoile reale și desfășurați căruciorul ori de câte ori îl folosiți, mai convenabil.

Acest cărucior pliabil din plastic pliabil este echipat cu 2 sau 4 roți detașabile de 360 ​​° rotative fără zgomot, ușor de schimbat direcția atunci când călătoriți, faceți cumpărături și utilizați în aer liber și două roți din spate cu buton de frână pot împiedica alunecarea căruciorului atunci când nu este utilizată, fără griji , mai folositor. Coșul de cumpărături pliabil cu roți nu este potrivit numai pentru orice transport de la alimente și echipamente de camping, unelte. De asemenea, este potrivit pentru valize, apă îmbuteliată, echipamente sportive, articole de grădină, echipamente pentru plajă și articole de bucătărie. Aceasta poate fi utilizată pentru transport, cumpărături, călătorii, depozitare portabilă și scaune și ca scaun pas cu pas.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Coș de cumpărături din plastic de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.