Depozitare în rack pentru scurgere din plastic pentru bucătărie

Taizhou Bebooe gospodării Co., Ltd este un furnizor din China de scurgere profesională din plastic Rack Storage Holder Furnizor. Bebooe scurgere din plastic Suport pentru ustensile de bucătărie de depozitare este fabricat din material PP durabil Eco-ambiant, suport pentru ustensile din plastic de înaltă calitate, odihnă amuzantă pentru bucătăria ta. Este rezistent la căldură, netoxic, fără BPA, durabil - Util pentru ustensile, blaturi, masă și sobe de sticlă, ușor de curățat. Zona canelurii poate conține lingură, bețișoare și alte ustensile mici și suport pentru capac. Acest suport de ustensile de depozitare pentru rafturi de bucătărie din plastic, pentru persoane cărora le place să gătească.

În timp ce puneți ustensilele de bucătărie pe suportul de depozitare pentru raftul de scurgere din plastic, designul canelurilor poate împiedica în mod eficient să curgă apă și ulei. Păstrează blaturile îngrijite și fără picurare, Suportul nostru de depozitare din plastic pentru scurgere pentru bucătărie are linii simple și un design frumos care vă va păstra blaturile fără stropi. Acest suport de ustensile de bucătărie din plastic poate conține până la 4 ustensile, cum ar fi linguri din oțel inoxidabil sau marmură, spatule, oală, clește, perie sau furculiță. Eliminați blaturile murdare de la ustensilele de gătit, păstrați blaturile curate. Depozitul din plastic pentru scurgere pentru bucătărie este impermeabil și rezistent la praf, deci este foarte ușor de curățat. Dacă este puțin ulei pe suportul lingurii, clătiți cu apă; dacă există mult ulei pe suportul lingurii, vă rugăm să spălați cu o cantitate adecvată de detergent. Suportul pentru ustensile de depozitare a raftului de scurgere din plastic este fabricat din material PP de calitate alimentară, fără BPA, rezistent la căldură, nu s-ar deforma din cauza temperaturii ridicate. Sigur, sănătos și ecologic. Acest suport pentru ustensile de bucătărie va ajuta foarte mult în bucătărie și în utilizarea zilnică, între timp, poate fi un cadou frumos pentru familie și prieteni.

Iubim și ne mândrim cu suportul nostru de ustensile de depozitare din plastic pentru scurgere pentru bucătărie. Aveți încrederea că acest produs va rezista, dacă există vreodată probleme, contactați-ne și vom rezolva problema. Bucătărie fericită!
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Depozitare în rack pentru scurgere din plastic pentru bucătărie de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.