Scaun pliabil de uz casnic din plastic

Scaun pliabil de uz casnic din plastic

Fie că introduceți pentru prima dată un scaun pliabil de uz casnic din plastic în afacerea dvs., fie că doriți să înlocuiți un scaun existent, vă putem pune la dispoziție toate grijile. Scaunele noastre au fost făcute să dureze, destinate să fie un dispozitiv permanent în magazinul dvs. Perfecte pentru a ajuta personalul să obțină stoc suplimentar care a fost plasat la îndemâna clienților până când este nevoie, scaunele noastre sunt puternice, durabile și atât de fiabile. Se deschide și se închide în câteva secunde și economisește spațiu pentru stocare.

Detaliile produsului

Scaun pliabil de uz casnic din plastic


Când aveți nevoie de un scaun mic din plastic pentru uz casnic pentru afacerea dvs. cu amănuntul, Bebooe este locul ideal! Avem o gamă largă de scaune care sunt perfecte pentru nevoile magazinului dvs., cu ceva care se potrivește tuturor magazinelor.


Fie că introduceți pentru prima dată un scaun pliabil din plastic pliabil în afacerea dvs., fie că doriți să înlocuiți un scaun existent, vă putem liniști toate grijile. Scaunele noastre au fost făcute să dureze, destinate să fie un dispozitiv permanent în magazinul dvs. Perfect pentru a ajuta personalul să ajungă la stoc suplimentar care a fost pus la îndemâna clienților până când este necesar, scaunele noastre sunt puternice, durabile și atât de fiabile. Se deschide și se închide în câteva secunde și economisește spațiu de stocat.


1. Descrierea producțieiCaracteristici:

â— ThisplastichouseholdTool scaun pliabil are tampoane antiderapante.

â— Încărcare maximă: 260 kg

- Este o singură oprire deschisă și închisă.


Avantaje:

â— Suprafața texturată cu punct de prindere face ca instrumentul de uz casnic din plastic să fie sigur pentru toată lumea, inclusiv copii.

â— Se pliază ușor pentru o depozitare convenabilă.

- Este un pas extraordinar pentru bucătărie, baie, dulapuri, RV-uri și toate acele zone greu accesibile.


2. Specificația produsuluiITERMNO.

BF1041

MĂRIMEA

31 * 22 * ​​22CM

MATERIAL

PP

AMBALARE

12 BUC / CTN

MEAS

48 * 36 * 37cm

CULOARE

AVETI NEVOIA voastra

SIGLĂ

CAN PRINT YOUR SIGLĂ

MOQ

2000 buc


3. Cerere de producție


â— Bucătărie

â— Baie

â- Dulapuri

â— Camping4. Calificarea produsuluiIMAGINI DE FABRICAEXPOZITIE

     


CERTIFICARE5. Livrarea, transportul și deservirea curelelor trapezoidale


AMBALARE&DELIEVERYSERVICIILE NOASTRE


Bebooe can perfectly provide you with what you need of Scaun pliabil de uz casnic din plastic. Our team is committed to providing high-quality baby chair and exclusive services to valued customers. Customer satisfaction is our goal. We've 5×24 hours service at the before and after sales service.


6. Întrebări frecvente


Î: Sunteți producător sau companie comercială?

R: Suntem producători, situați în Taizhou, care este aproape de Ningbo aproximativ 1 oră cu trenul sau 2,5 ore cu mașina.


Î: Care sunt produsele dvs. principale?

A: Our main products include Scaun pliabil de uz casnic din plastic,chair,table,storage box, kitchen products and the household items.


Î: Poate fabrica dvs. să imprime marca noastră pe produs sau pachet?

R: Da, desigur. Este disponibilă tipărirea logo-ului personalizat.


7. CONTACTAȚI-NE

Jessica Ye

Tel:+ 86-576-81818163

Gloată: + 86-158-6700-8488

Wechat și WhatsApp: 008615867008488

QQ: 552324080

E-mail: sales2@bebone.com 


Etichete fierbinți: Scaun pliabil de uz casnic din plastic, producători, furnizori, comerț cu ridicata, cumpărare, fabrică, personalizate, OEM, în vrac, probă gratuită, livrare rapidă, în stoc, China, fabricat în China, ieftin, vânzare la cald, durabil, de calitate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare