Scaun de uz casnic din plastic

Suntem un producător de scaune de uz casnic din plastic din China. Ne-am angajat să exportăm scaune de uz casnic din plastic de mai bine de 8 ani, acoperind majoritatea piețelor din Europa și Asia. Dacă sunteți în căutarea unui scaun de uz casnic din plastic adecvat pentru familia dvs., vă rugăm să verificați și să încercați scaunele noastre de uz casnic din plastic. Așteptăm cu nerăbdare să devenim partenerul dvs. pe termen lung în China.

Scaunul de uz casnic din plastic este ușor, dar robust și trebuie să-l transportați din cameră în cameră sau în grădină. Scaunele noastre din plastic sunt fabricate din plastic inofensiv, același material folosit în biberoane, scutece de unică folosință și cutii cu alimente. De asemenea, perfect pentru utilizare în exterior, deoarece este făcut pentru a rezista la ploaie, soare, zăpadă și murdărie. Unele scaune au o suprafață rotunjită, astfel încât copiii să le poată transporta fără a le răni pielea. O suprafață netedă facilitează curățarea. Unele scaune pot oferi adulților o experiență de înălțime și pot ameliora presiunea din spate. Scaunul nostru din plastic folosește o structură trapezoidală stabilă, cu o parte superioară îngustă. Poate suporta mai multă greutate și mai robust. Greutate maximă 150 kg / 300lb, deci nu este nici o problemă pentru un adult să stea pe. Scaunul de uz casnic din plastic cu toate colțurile rotunjite, scaunele pentru copii vor oferi o suprafață netedă pentru a evita orice haine potențiale sau zgârieturi ale pielii, fără piese metalice care să prevină rănirea copiilor mici.

Asamblați instantaneu scaunul fără niciun instrument. Unele picioare și spate ale scaunului pot fi instalate și îndepărtate cu ușurință. Unele scaune trebuie doar să deschidă picioarele în poziția corectă. Scaunul de uz casnic din plastic se curăță foarte bine, ștergeți-l doar cu o cârpă uscată sau cu o cârpă umedă pentru a curăța. Este fabricat dintr-un material durabil, ecologic și ajunge fără miros. Scaun frumos pentru toate locurile: pentru săli de învățare, săli de joacă, săli de clasă, îngrijire pentru copii, grădiniță sau orice altă cameră.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Scaun de uz casnic din plastic de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.