Scaunul Kids greșit este de fapt principala cauză a cocoșatului unui copil

- 2021-04-12-

Părinții chinezi sunt singurii oameni din lume care cochetează asupra copiilor lor. De asemenea, ei petrec mult timp creșterea copiilor și intrarea la școală. Dar adesea detaliile decid succesul sau eșecul, din cauza unui scaun pentru copii, poate face ca dezvoltarea copilului să producă probleme inutile.
Creșterea și dezvoltarea copiilor are legea sa naturală, nu prea multă intervenție artificială. Unele posturi proaste, așezate, vor avea un efect negativ asupra dezvoltării fizice a copilului după mâine. Când vine vorba de postura de șezut, scaunele pentru copii au o relație excelentă. Părinții sunt foarte îngrijorați de studiul copiilor lor, de lectură, dacă ochii sunt miopi și alte probleme sunt mai preocupați, să stea pe scaun nu este conștient de multe ori.
Mai uniform, credeți, de asemenea, că scaunul pentru copii sau trucurile de vânzări necinstite, dar, de fapt, conform rezultatelor cercetărilor științifice, copiii care stau pe scaunul greșit pentru o lungă perioadă de timp, foarte ușor să ducă la probleme precum dezvoltarea fizică, dezvoltarea vizuală , și chiar cad, bat împotriva lucrurilor obișnuite.
În lumea copiilor de la zero la trei ani, lumea adulților este prea mare, iar scaunul este un monstru. Jucați-vă, luați o masă pentru a vă uita chiar la televizor, trebuie să aveți singur scaunul care aparține copiilor. În acest moment, necesitatea copiilor de a-și alege propria înălțime, scaun relativ ușor, manuscrisul este în general de aproximativ 25 ~ 35cm.
Pentru copiii care au citit școala primară, practic vor alege scaunul pentru adulți să stea, dar lăsați copiii să folosească scaunul cu înălțime nepotrivită pentru o lungă perioadă de timp, cea mai evidentă consecință este că va provoca cocoșatul copiilor. Trebuie să cumpărați un birou de carte special și scaun, ergonomic, scaunul general înălțimea standard a scaunului este de aproximativ 40 ~ 50cm. În acest moment, creșterea corpului copiilor este rapidă, achiziționarea frecventă este, de asemenea, foarte supărătoare, cel mai bine este să alegeți mese și scaune care pot fi foarte bine ajustate pentru a rezolva această problemă.
În Europa și Statele Unite și alte țări dezvoltate, există standarde speciale pentru producerea de scaune și scaune pentru copii, iar în ultimii ani, aceste standarde sunt actualizate constant. Există standarde obligatorii în ceea ce privește structura, siguranța și utilizarea materialelor. Deși nu există o explicație clară pe piața internă, părinții trebuie să le acorde atenție și atunci când cumpără. Încercați să nu alegeți un scaun fără măsuri de protecție, cu miros extrem de nerezonabil, înțepător, pentru a nu apărea în procesul copiilor care folosesc problema.