Bucătărie

Taizhou Bebooe families Co., Ltd este un furnizor de bucătărie profesională din China. Ne place să gătim acasă și suntem mereu într-o misiune de a găsi produse noi care să minimizeze spațiul și să ne maximizeze timpul în mica noastră bucătărie iubită. Atât de multe produse de gătit sunt produse în masă, cu aspect ciudat și deseori incomode de utilizat. Pasiunea noastră este să facem bucătăria de zi cu zi captivantă și veselă. Ne dedicăm selectării și proiectării produselor de bucătărie de înaltă calitate pentru bucătarul de casă modern.

Nu mai înghesui ustensilele în cupe mici de metal sau într-un sertar care abia se poate închide. Suportul nostru de ustensile, care vă permite să eliberați spațiu în sertare și să nu mai scotociți după ustensile de fiecare dată când gătiți. Nu există niciun instrument de bucătărie care să nu se potrivească: linguri, spatule, batere și multe altele! Înalt și robust, astfel încât niciunul dintre instrumentele tale nu va cădea. Va ține aproximativ 15-20 de instrumente mari manipulate chiar pe tejghea pentru confortul tău. Deoarece suportul nostru pentru ustensile se rotește, îl puteți păstra ascuns pe blatul dvs., economisind spațiu pe ghișeu - în timp ce, simultan, puteți ajunge mereu la ustensilele dvs. ori de câte ori aveți nevoie! Nimic nu este mai frustrant decât să vă răsturnați în timp ce vă aflați gătit. Suportul nostru înalt pentru ustensile are o bază ponderată pentru a-l împiedica să se răstoarne sau să alunece în timpul utilizării.

Nu mai folosi cupe mici, ieftine, care se vor răsturna și se vor răsturna de fiecare dată când le utilizați. Suportul nostru de ustensile de bucătărie este REAL DEAL! Aruncați doar suportul nostru de ustensile în mașina de spălat vase și gata. Fără probleme, fără dificultate! Alte suporturi de ustensile metalice vă pot rugina și pata blaturile cu pete urâte în timp sau vă pot zgâria blaturile. Al nostru are picioare cauciucate pentru a vă asigura că nu vă va afecta ghidajul sau nu va aluneca și este complet rezistent la rugină. Separatorul și insertul prins sunt ușor detașabile, pentru o curățare fără probleme.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Bucătărie de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.