Scaun din plastic de uz casnic în doi pași

Scaun din plastic de uz casnic în doi pași

Acest scaun practic din plastic cu două trepte pentru gospodărie este o selecție ideală pentru familiile cu copii. Designul gros al construcției rezistente și calitățile suprafeței antiderapante fac din acest scaun o platformă excelentă pentru a ajunge la rafturile superioare din bucătărie, dulapuri și garaj, precum și pentru ca copiii să ajungă la chiuvetă. Este o problemă când trebuie să ajungi în acele zone greu accesibile.

Detaliile produsului

Scaun de uz casnic din plastic cu două trepte

Câștigă înălțime suplimentară pentru a ajunge la lucruri


Acest scaun practic din plastic de uz casnic din plastic cu două trepte este o selecție ideală pentru familiile cu copii. Designul gros al construcției rezistente și calitățile suprafeței antiderapante fac ca acest scaun să fie o platformă excelentă pentru a ajunge la rafturile superioare din bucătărie, dulapuri și garaj, precum și pentru ca copiii să ajungă la chiuvetă. Este o problemă când trebuie să ajungi în acele zone greu accesibile.


Platformă robustă


Acest scaun din plastic cu două trepte pentru gospodărie este o platformă dintr-o singură bucată, cu o suprafață de textură cu puncte de prindere, care vă oferă o bucată de minte atunci când dumneavoastră sau copilul îl folosiți. Fabricat din plastic gros, acest scaun este robust, durabil, totuși ușor și portabil de transportat prin casă.


Atractiv și funcțional


Finisajul acoperit cu culori strălucitoare se îmbină estetic cu setările dvs. curente de decor. Cu o capacitate de până la 200 de lire sterline, acest scaun pas cu pas este sigur pentru adulți și este util pentru ca copiii să obțină independență atunci când folosesc chiuveta de baie. Este ușor și portabil de transportat.


1. Descrierea producțieiCaracteristici:


1. PP ecologic, puternic și durabil, partea de jos are un tampon antiderapant, nu este ușor de alunecat.

2. Potriviți dragostea copilului, lăsați copilul să se îndrăgostească de scaun, nu ușor de derapat, folosiți foarte confortabil.

3. Design anti-alunecare în partea de jos. Rezistent la alunecare și la uzură pentru a preveni zgârierea podelei și pentru a reduce zgomotul în mișcare.


2. Specificația produsului


ITERMNO.

BS1060

MĂRIMEA

38 * 34,5 * 25cm

MATERIAL

PP

AMBALARE

24 BUC / CTN

MEAS

72 * 34 * 52cm

CULOARE

AI NEVOIE

MOQ

1000 BUC


3. Imagini detaliate4. IMAGINI DE FABRICAEXPOZITIECERTIFICARE5. Livrare și ambalare●AMBALARE&DELIEVERY6. Întrebări frecvente


Î: Pot vizita fabrica dvs. înainte de a face comanda?

R: Sigur, bine ați vizitat fabrica noastră. Vă rugăm să programați o întâlnire cu noi în mod inadecvat.


Î: Care sunt produsele dvs. principale?

R: Produsele noastre principale includ scaun din plastic, scaun, masă, cutie de depozitare, produse de bucătărie și articole de uz casnic pentru copii în 2 pași.


Î: Pot livra marfa de la alt furnizor la fabrica dvs.? Apoi, încărcați împreună?

R: Da, dar trebuie încărcat în decurs de 10 zile pentru a elibera presiunea stocului din depozit.Jessica Ye

Tel:+ 86-576-81818163

Gloată: + 86-158-6700-8488

Wechat și WhatsApp: 008615867008488

QQ: 552324080

E-mail: sales2@bebone.com 


Etichete fierbinți: Scaun de uz casnic din plastic în doi pași, producători, furnizori, vânzare cu ridicata, cumpărare, fabrică, personalizate, OEM, în vrac, probă gratuită, livrare rapidă, în stoc, China, fabricat în China, ieftin, vânzare la cald, durabil, de calitate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare