Scaun de toaletă de uz casnic

Taizhou Bebooe gospodării Co., Ltd este un lider din China producător profesionist de scaune de toaletă de uz casnic și furnizor de scaune de toaletă din plastic din China pentru mai mult de 8 ani. Vindem scaun de toaletă de uz casnic din plastic în toată lumea, în special pentru piața din Europa și America. Bebooe este angajat în scaune de înaltă calitate și vă oferă un design sigur pentru dvs. și copiii dvs. Prioritatea noastră este întotdeauna să vă asigurăm că aveți instrumentele potrivite pentru a-i ajuta pe prețioșii dvs. copii să crească și să învețe. scaun de toaletă pentru copiii dvs., știți că puteți depinde de scaunele noastre de toaletă din plastic Bebooe. Suntem specializați în aceasta.

Copiii sunt mereu în creștere, sunt pregătiți să exploreze tot felul de lucruri, au nevoie să îndeplinească sarcini de explorare independentă, designul scaunului pentru pași cu înălțime duală Bebooe este potrivit pentru copii de vârste diferite și oferă securitate pentru protecție. Scaun de toaletă din plastic pentru uz casnic cu caracteristici antiderapante, astfel încât este mai confortabil și mai sigur. Muti-funcțional cu spălarea mâinilor, pat de cățărare, adăugare înălțime și interacțiune părinte-copil. Scaunul nostru de toaletă pentru copii este fabricat din material verde durabil, utilizând un design intern în fagure care poate rezista până la 330lb. Cu tampoane moi antiderapante în partea de jos, feriți-vă copiii de rănit.

De ce să ne alegem scaunul de toaletă de uz casnic?
Scaunul nostru de toaletă de uz casnic este foarte minunat pentru a le oferi copiilor independență și este ideal pentru copiii de la 18 luni la 7 ani, cu greutatea de până la 330 lbs. Excelent pentru antrenamentul la olit, designul cu înălțime dublă ajută orice copil să ajungă la chiuvete și blaturi pentru a se spăla pe dinți și a se spăla pe mâini. Are o funcție antiderapantă excelentă, dimensiunea perfectă pentru antrenamentul copiilor mici și pașii de prindere moale oferă confort și siguranță. Se fixează pe orice suprafață a podelei (cu tampoane antiderapante pe picior).
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Scaun de toaletă de uz casnic de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.