Set de masă și scaun pentru gospodărie

Setul de masă și scaune Bebooe trebuie să fie prima ta alegere! Setul nostru de masă și scaune pentru mobilier pentru copii este fabricat din materiale PP și PE ecologice (GRATUIT BPA) fără miros. Suprafața netedă și marginile rotunjite îl fac sigur pentru copii să prevină rănirea. Acest set de masă și scaune de uz casnic este foarte durabil și robust, ușor de curățat, instalat, dezasamblat și depozitat. Economisește mult timp și spațiu pentru dvs. și oferă, de asemenea, distracție pentru copiii dvs. și familia dvs. Setul de masă și scaune cu culori luminoase diferite este mai atractiv pentru băieții și fetele dvs. Diferite forme ale literelor pot stimula curiozitatea copiilor și le pot încuraja învățarea independentă și creativitatea.

Acest set de masă și scaune din plastic este un cadou foarte atent pentru copiii de peste 3 ani, dimensiunea scaunelor se potrivește foarte bine corpului copiilor. Setul de masă și scaune pentru gospodărie este un cadou perfect care va crește cu copiii de la 3 ani la 8 ani, însoțindu-i să studieze, să citească, să picteze, să ia masa, să se joace, să zâmbească. Seturile de masă și scaune pentru gospodărie pot fi utilizate în grădiniță, acasă, cameră de joacă, curte exterioară, grădină, parcuri, plajă etc. Deoarece este fabricat din plastic, poate aluneca pe o podea deosebit de netedă. Se recomandă utilizarea acestuia pe un teren de frecare. Culorile și imaginile de pe masă și setul de scaune pot fi personalizate, vă rugăm să ne furnizați numărul pantonei și desenul 3D pentru imagine, vom ajunge la producție. După primirea mărfii, dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați mai întâi prin e-mail! Vom rezolva toate problemele pentru dvs.! De asemenea, există diverse mese și scaune pentru solicitările dvs., vă rugăm să ne contactați pentru catalog și listă de prețuri.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Set de masă și scaun pentru gospodărie de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.