Birou de uz casnic pentru laptop

Indiferent de vârsta membrului familiei, poate aveți nevoie de o masă de desen care poate fi așezată în sufragerie, de un birou pentru laptop sau de o tavă de pat pentru a fi folosite pe pat și chiar de o tavă pentru micul dejun care să se bucure de timpul cald de masă. Biroul nostru de uz casnic pentru laptop este ușor de pliat, convenabil pentru dvs. să-l aduceți oriunde. Mișcarea convenabilă oferită de mâner și spațiul mic ocupat de produs sunt perfecte pentru uz casnic și exterior. Chiar vrei să-l ratezi?

Gospodărie pentru birou pentru birou Sănătos ¼ Nu este nevoie să instalați. Deschideți-l și utilizați-l după ce ați obținut acest produs. Dacă treaba dvs. necesită, puneți-vă laptopul în poală și lucrați agățat câteva ore pe el. Această masă de birou pentru laptop de uz casnic vă va ajuta să ameliorați durerile de gât și umeri. Marginea și suprafața sunt tăiate și lustruite manual, netede, curate, rotunde și anti-coliziune pentru a preveni șocurile și deteriorările, le puteți folosi cu încredere.

Birou pentru laptop de uz casnic Dimensiune adecvată: masa laptopului este perfect potrivită pentru notebook-uri de 17 inch și mai jos și există suficient spațiu pentru a vă întinde picioarele sub masă. Despre încărcarea maximă, am testat-o ​​și nu are nicio problemă cu 88lb. Design de fund antiderapant: picioarele din aluminiu sunt acoperite cu burete negru pentru un efect antiderapant bun, păstrează laptopul în siguranță în timp ce este înclinat și îți oferă confort și stabilitate în timpul utilizării. Canelură de suport pentru iPad încorporată pentru a ține iPad sau Kindle. Masa noastră vine cu un suport pentru cană de masă pentru a vă păstra băutura preferată la îndemână.

Birouri multifuncționale pentru uz casnic: masa noastră pentru tururi se pot potrivi cu cele mai multe dimensiuni de laptopuri, tablete, cărți și telefoane. Perfect pentru a fi folosit ca stație de lucru pentru laptop, masă pentru laptop pentru pat, masă pentru pat pentru copii, masă de scris, masă permanentă pentru birou, masă pentru canapea pentru laptop, masă pentru carte / tabletă, masă pentru picnic etc.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Birou de uz casnic pentru laptop de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.