Masă de bambus de uz casnic

Bebooe aduce plăcere și confort acasă și se concentrează pe viață din toată inima.

Masa noastră cu tava pentru micul dejun din China, de uz casnic, vă oferă o experiență de viață nouă. După un somn adecvat, având un mic dejun plăcut alături de iubitul tău, începe o zi minunată. Această masă de bambus de uz casnic este, de asemenea, convenabilă pentru pacienți să ia masa hrănitoare. Care sunt avantajele tavei de masă din bambus pentru micul dejun! Îl puteți folosi ca tavă pentru micul dejun pe pat, de asemenea, îl puteți folosi pe canapea și pat pentru o masă pentru laptop.
 
Tava de masă pentru masă din bambus pentru pat este făcută din bambus natural, mai frumos și mai sănătos. Bambus natural ecologic, de înaltă calitate și robust, durabil și ferm pentru a crește maturi. Masa noastră din bambus de uz casnic are două mânere scobite pentru o transportare ușoară. Buzele tăvii din jur împiedică caderea obiectelor. O margine frumoasă în jurul său, astfel încât lucrurile nu se schimbă, dar granița este suficient de mică pentru a oferi copiilor seniori, ușor de mâncat. Masa este reglabilă și este paralelă cu planul orizontal pentru a vă proteja mai bine vederea și coloana cervicală. Tava pentru masă din bambus de uz casnic pentru micul dejun poate fi folosită ca tavă de servire atunci când picioarele sunt complet pliate.

Masa de bambus de uz casnic cu acoperire specială de suprafață din bambus natural, netedă fără bavuri, vă păstrează tava pentru alimente bine arătată zeci de ani. Picioare pliabile pentru tava de masă de servit din bambus pentru a fi depozitate în dulapul sau în locurile din care ajungeți. Pentru ca tăvile de pat pentru mâncare să vă însoțească tot timpul, aveți nevoie de o întreținere atentă. Masa noastră din bambus de uz casnic este ușor de curățat cu o cârpă sau o cârpă pe jumătate. Dacă aveți vreo problemă cu viața, cum ar fi gătitul sau decorarea casei dvs., ne puteți contacta, vă putem trimite rețete sau manual de decorare pentru dvs. Dacă aveți nevoie să schimbați ceva, vă rugăm să ne contactați direct, vă vom contacta în termen de 24 de ore.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Masă de bambus de uz casnic de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.