Scaun anti alunecare de siguranță

Taizhou Bebooe gospodării Co., Ltd este un producător profesional din China de scaune anti alunecare de siguranță și furnizor din China de scaune antialunecare pentru mai mult de 8 ani. Scaunul nostru anti-alunecare de siguranță oferă un pas stabil pentru intrarea sau ieșirea din cadă pentru persoanele cu handicap. De asemenea, poate fi scaun cu jumătate de treaptă atunci când mergi și cobori la etaj. Scaunul anti alunecare de siguranță este potrivit pentru persoanele în vârstă, copii și cei cu un interval limitat de mișcare.

Scaunele noastre anti-alunecare de siguranță sunt fabricate din material PP ecologic. Este un pas în siguranță în sau în afara cuvei, cu un pas de baie rezistent la alunecare. Platforma extra-mare este perfectă pentru vârstnici, copii și cei care se recuperează după rănire sau operație. Iar platforma foarte mare este acoperită cu un cauciuc texturat antiderapant, pentru stabilitate și securitate suplimentară în timp ce pășiți sau ieșiți din cadă. Platforma oferă o bază sigură pentru orice persoană. De asemenea, oferă o înălțime suplimentară de patru inci, scaunul anti-alunecare de siguranță Aid are picioare din cauciuc cu profil redus pentru a împiedica alunecarea treptelor pe suprafețe netede sau umede. Baza largă și stabilă împiedică răsturnarea pasului pentru o securitate suplimentară. Construit cu un material plastic durabil, scaunul anti alunecare de siguranță pentru handicap suportă în siguranță până la 400 de lire sterline.

Controlăm calitatea de la materiile prime la produsele finale și stresăm calitatea materialelor și procedurile de procesare. De asemenea, acordăm atenție cerințelor de ambalare. Fabrica noastră are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați, 8 mașini și 50 de lucrători cu experiență. Având o calitate durabilă și un preț frumos și ambalarea cutiei de culori, scaunele noastre anti-alunecare de siguranță sunt foarte populare pe Amazon și cu ridicata în întreaga lume, dacă sunteți interesat de scaunul nostru anti-alunecare de siguranță, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Scaun anti alunecare de siguranță de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.