Scaun RV pliant din aluminiu

Taizhou Bebooe Households Products Co., Ltd este unul dintre producătorii și furnizorii de scaune RV pliante din aluminiu din China. Scaunul pliant din aluminiu RV pe care l-am produs este excelent pentru toate tipurile de utilizări într-un RV, vă poate ajuta să intrați și să ieșiți din remorcă sau să vă curățați și să vă întrețineți mașinile. Cu benzi antiderapante pe suprafața superioară a platformei pragului și patru covoare de protecție antiderapante ale picioarelor pentru a vă asigura că scaunul pliabil versatil este plantat ferm pe sol. orice colț. Scaunul RV pliant Bebooe din aluminiu este foarte popular în Amazon.

Scaunul RV pliabil din aluminiu cu o greutate ușoară de 6 kg pe unitate, este un instrument ușor și convenabil pentru adulți, copii sau bătrâni pentru a ajunge în acele locuri greu accesibile din garajul sau bucătăria dvs. sau pentru a vă așeza în zone mai mici. Singurul lucru pe care îl puteți face este doar să-l pliați și să-l puneți sub scaunele auto sau în orice colțuri atunci când nu aveți nevoie de el, este foarte ușor de depozitat și economisiți spațiu. Scaunul pliant Aluninum RV este suficient de puternic pentru a rezista până la 300 lbs, ceea ce este potrivit pentru diferențierea tipului de corp al oamenilor. Este calificat cu certificate de testare în Europa.

Fiecare scaun pliant din aluminiu RV este ambalat cu cutie poștală individuală, ceea ce înseamnă că este foarte potrivit pentru vânzarea online. Și este ok să îți pui logo-ul pe o cutie individuală. Eșantionul este disponibil pentru testarea calității înainte de plasarea comenzii. De asemenea, avem picioare reglabile, dacă doriți o experiență mai mare la înălțime. În cazul în care nu vă plac exact tipurile pe care le avem, sunt acceptabile și OEM și ODM. Trebuie să ne oferiți idealul cu desene 3D pentru noi și îl vom realiza.
Bebooe este un renumit producător și furnizor de {cuvinte cheie} din China. Dacă vreau să fac comerț cu ridicata, ce preț îmi vei da? Dacă cantitatea dvs. cu ridicata este mare, vă putem oferi un preț ieftin. Mai important, nu numai că oferim servicii personalizate și servicii OEM, ci și oferim eșantion gratuit. Puteți fi siguri că veți cumpăra de la noi vânzări fierbinți și Scaun RV pliant din aluminiu de înaltă calitate fabricate în China. De asemenea, oferim ambalare în vrac. Odată ce ați cumpărat produsele noastre durabile care sunt în stoc, garantăm cantitatea mare în livrare rapidă. Bine ați venit prieteni și clienți din țară și străinătate pentru a vizita fabrica noastră și sper sincer să colaboreze cu stimata companie.