Scaun pentru copii din plastic cu 2 trepte

Scaun pentru copii din plastic cu 2 trepte

În cazul în care este necesar un pas sau doi, contați pe acest scaun pentru copii din plastic cu 2 pași pentru a vă duce acolo. Excelent pentru a ajunge la dulapurile superioare, rafturile înalte și alte zone din și din jurul casei, unde aveți nevoie de un plus de impuls.

Detaliile produsului

Scaun pentru copii din plastic cu 2 trepte


În cazul în care este nevoie de un pas sau de doi, contați pe acest scaun din plastic cu 2 pași pentru a vă duce acolo. Excelent pentru a ajunge la dulapuri superioare, rafturi înalte și alte zone din și în jurul casei unde aveți nevoie de un extraboost.


1. Descrierea producțieiCaracteristici:


â—Scaun pentru copii din plastic cu două trepte, fabricat din materiale sigure, fără BPA, fără PVC, fără plumb și fără bisfenol (certificate CPSIA, CPC, CE și ASTM).
Fundul lat cu două trepte folosește 4 plăcuțe de cauciuc antiderapante groase pentru a spori aderența, care este diferită de alte scaune cu plăcuțe subțiri din plastic, suprafața noastră din cauciuc gri oferă o siguranță și un confort mai mare, asigură sprijinul copilului pentru a preveni călătorii și căderi. Scaunul cu trepte este cel mai bun pe podele curate, uscate, fără ulei.
â—Scaunul pentru copii cu 2 trepte pentru copii este ușor, puternic și durabil. Are mânere pe laturile stânga și dreapta ușor de transportat. Poate fi ușor plasat și stivuit după cum este necesar. Mărimea scaunului pașilor se măsoară în inci: 14,05 înălțime x 13,18 lățime x 10,24 adâncime. Încărcare maximă: 150 kg.
â—Scaunul pentru copii în 2 pași foarte potrivit pentru antrenamentul la olit, designul anti-fouling este ușor de șters și curățat. Scaunul pentru trepte este practic și elegant - Este proiectat în alb și gri, poate fi asortat cu orice decor al casei, fără a vă face griji cu privire la aspectul băii sau al bucătăriei! Logo-ul produsului personalizat poate fi imprimat în colțul din dreapta sus, iar schema de culori elegantă albă și gri este potrivită pentru băieți și fete.
2. Specificația produsuluiITERMNO.

BS1017

MĂRIMEA

35,7 * 33,5 * 26cm

MATERIAL

PP, TPR

AMBALARE

12 BUC / CTN

MEAS

37 * 33 * 71cm

CULOARE

AVETI NEVOIA voastra

SIGLĂ

CAN PRINT YOUR SIGLĂ

MOQ

1000 BUC


3. Cerere de producție


â— Bucătărie

â— Baie

â- Dulapuri

â— Camping4. Calificarea produsului


IMAGINI DE FABRICAEXPOZITIE

   

 

    

CERTIFICARE5. Livrarea, transportul și deservirea curelelor trapezoidale


AMBALARE&DELIEVERYSERVICIILE NOASTRE


Bebooe vă poate oferi perfect ceea ce aveți nevoie de un scaun din plastic pentru copii în 2 pași. Echipa noastră se angajează să ofere scaune pentru copii de înaltă calitate și servicii exclusive pentru clienți valoroși. Satisfacția clienților este obiectivul nostru. Avem servicii de 5 × 24 de ore la serviciul anterior și după vânzări.


6. Întrebări frecvente


Î: Pot vizita fabrica dvs. înainte de a face comanda?

R: Sigur, bine ați vizitat fabrica noastră. Vă rugăm să programați o întâlnire cu noi în mod inadecvat.


Î: Care sunt produsele dvs. principale?

R: Produsele noastre principale includ scaun din plastic, scaun, masă, cutie de depozitare, produse de bucătărie și articole de uz casnic pentru copii în 2 pași.


Î: Pot livra marfa de la alt furnizor la fabrica dvs.? Apoi, încărcați împreună?

R: Da, dar trebuie încărcat în decurs de 10 zile pentru a elibera presiunea stocului din depozit.Jessica Ye

Tel:+ 86-576-81818163

Gloată: + 86-158-6700-8488

Wechat și WhatsApp: 008615867008488

QQ: 552324080

E-mail: sales2@bebone.com 


Etichete fierbinți: Scaun pentru copii din plastic cu 2 pași, producători, furnizori, vânzare cu ridicata, cumpărare, fabrică, personalizate, OEM, în vrac, probă gratuită, livrare rapidă, în stoc, China, fabricat în China, ieftin, vânzare la cald, durabil, de calitate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare